Etiquetes

dijous, 22 d’abril del 2010

CONEIXEM ELS INSTRUMENTS DE LES ILLES BALEARS

En Pere Joan Martorell, expert en instruments de les Illes Balears, va visitar la nostra escola el passat dilluns, dia 19 d'abril, tot carregat d'instruments. Alguns els coneixiem, però d'altres ens eren nous.
En Pere ens els va presentar, els va fer sonar i inclús ens va cantar alguna cançó i alguna jota acompanyant-la amb instruments

A més, varem tenir la possibilitat de tocar personalment alguns dels instruments i inclús de montar unes Xeremies de Mallorca!!! Quina sort!
Alguns dels instruments que va portar són: Xeremies -Mallorca - Tambor i fabliol - Mallorca -Flaüta i tambor - Eivissa -Espasí- Flauta de canya - Mallorca-Castanyetes -Mallorca-Castanyoles - Eivissa -Canyisos-Xorac -Flabiol - Menorca- Xeremia - Eivissa- Pandero quadrat


Aquí algunes fotos dels moments tan divertits que varem passar:




ATENCIÓ! CONCERT DE GOSPEL A SANT MIQUEL - DISSABTE 24

Bon dia a tots i totes!

Vos volia convidar a acudir al concert de Gospel que farà el cor de Gospel de Can Blau passat demà a l'esglèsia de Sant Miquel.

Començarà a les nou de la nit (21h) i vos presentaran una selecció d'obres de aquest estil musical, interpretades per veus i acompanyades d'alguns instruments.

Esperc la vostra assistència.
Un concert al poble es una cosa molt valuosa! :)

Gaudiu-la molt.

Ana

diumenge, 11 d’abril del 2010

Gravació CANÇÓ JAPONESA...


Bones a tots!

Ja ha arribat el moment i aquí tenim les gravacions que varen fer el famós dia del simulacre de incidi. Aquí vos deix les següents gravacions:

- cançó japonesa amb flautes



- cançó japonesa cantada



- cançó japonesa recitada en japonès



- cançó japonesa recitada en català



Enhorabona a tots, que ho vareu fer molt bé. I a na Tenshi especialment, que va fer el poster de la cançó i ens va traduïr la lletra.

Fins demà;

Ana

Gravació GE-O-GRA-FI-A MU-SI-CAL

Bueno, bueno, bueno...

Ja han acabat les vacances i tornem a l'escola! Per animar-vos, vos deix aquí la gravació que varen fer el darrer día de classe de música. Esperc que l'escolteu i ja en parlem a classe què vos a semblat.

Res més, vos donc s'enhorabona, que vareu tenir molta paciència i es nota que estau molt motivats quan canteu. Això és molt bona senyal i esperc que segueixi així d'aquí endavant.

Una abraçada forta;

Ana